Gå til indhold
Den lægelige videreuddannelse Til Region SyddanmarkTil forsiden

Logbog

Klinisk basisuddannelse med start efter 01.08.15

Læger, der har påbegyndt Klinisk basisuddannelse efter 01.08.15, skal bruge elektronisk logbog i stedet for papirlogbog. Kurser og attestation for tid godkendes også elektronisk og ansøgning om selvstændigt virke sker via logbogen. Du kan læse mere om elektronisk logbog her.

Klinisk Basisuddannelse med start efter 01.08.09

Er du startet i Klinisk Basisuddannelse efter 01.08.09 skal du indsende Sundhedsstyrelsens logbog ved ansøgning om ret selvstændigt virke. Uddannelsesprogrammernes tjeklister kan stadig bruges som et arbejdsredskab under dine ansættelser, men kan ikke benyttes ved ansøgning om ret til selvstændigt virke. Du kan hente logbogen her, se nederst i dokumentet.

Klinisk basisuddannelse med start før 01.08.09

Har du påbegyndt din Kliniske Basisuddannelse i Region Syd inden 01.08.09 skal du ikke udfylde Sundhedsstyrelsens logbog, men i stedet bruge tjeklisterne i de to udleverede uddannelsesprogrammer, et for hver ansættelse. Uddannelsesprogrammerne udleveres af afdelingen/praksis ved ansættelsens start.

Turnus med start før 01.08.08

Er du startet som turnuslæge inden 01.08.08 har du fået udleveret en logbog i papirudgave. Logbogen indeholder et afsnit for hver turnusdel, 2 sygehusophold og et praksisophold. Disse afsnit skal løbende udfyldes og underskrives, og efter endt turnus skal hvert af de 3 CS-bilag indsendes til Sundhedsstyrelsen i original sammen med ansøgning om selvstændigt virke.  

 


Siden er sidst opdateret 7-1-2019
Sundhedsuddannelser

Tilgængelighedserklæring